rosebeauty

rosebeauty
Magazinul tau de cosmetice bio, cosmetice naturale, machiaj bio si mineral

vineri, 23 mai 2014

BB Cream BIO

BB Cream (Beauty Balm sau Blemish Balm) este o crema minune care poate inlocui cu succes toate celelalte produse (creme, fond de ten, pudre, protectie solara, etc.) si care te poate ajuta sa scurtezi considerabil timpul petrecut in fata oglinzii pentru machiaj :)

Adorata de milioane de femei - care spun ca nu ar mai renunta pentru nimic in lume la aceasta crema - BB Cream hidrateaza pielea si acopera petele, acneea si punctele negre, roseata, pistruii si orice alte probleme ale tenului, dandu-i acestuia un aspect uniform, suplu si luminos.

BB Cream poate inlocui cu succes chiar si anticearcanul, avand putere de acoperire destul de buna, asa ca daca cearcanele tale nu sunt foarte vizibile, poti renunta cu incredere la anticearcan.

Gama de produse BB Cream Bioearth pe baza de ingrediente vegetale este ideala pentru toate tipurile de ten, inclusiv  pentru tenul sensibil si alergic. Aceaste creme nuantatoare ilumineaza si uniformizeaza aspectul tenului, hranesc si protejeaza pielea, acopera imperfectiunile si roseata.

Bioearth BB Cream netezeste ridurile, confera tenului luminozitate si un aspect sanatos. Produsele BB Cream de la Bioearth vin in 3 nuante, cu o textura lejera, fiind ideale si pentru sezonul cald deoarece nu incarca tenul. 





BB Cream Bioearth nu contine parabeni. Este foarte economica fiind nevoie de o cantitate mica pentru a acoperi intreg tenul. Contine minerale, ulei de rosa mosqueta bio, extract de ovaz si galbenele bio.

BB Cream BIO
BB Cream BIO, marca BIOEARTH


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu